مهدی چمران رئیس شورای شهر تهران، پیش از آغاز دویست و هفتمین و هشتمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران اظهار کرد: ابتدا اولین دستور جلسهمان ساماندهی یا سامان دادن به برنامههای کمیسیون ماده ۵ است که انشاءالله مطرح خواهد شد. سپس تعدادی نامگذاری داریم که در دو مرحله آمده و مدتی است که باقی مانده است.
وی افزود: بعد از آن نیز تعدادی حسابرسی و بررسی وضعیت باغات داریم، البته اگر فرصت کنیم. چون دستور جلسه اول طولانی است، باید همه موارد را خوانده و روی همه آنها بحث کنیم و نظرخواهی داشته باشیم.
رئیس شورای شهر تهران در پاسخ به این پرسش که آیا سوالکنندگان از شهردار قانع شدهاند یا خیر و اینکه در فضای مجازی این مسئله پررنگ شده بود که چرا آقای چمران به سوالکنندگان زمان کمتری داده و به شهردار زمان بیشتری اختصاص داده است، گفت: این موضوع قانون دارد. وقتی سوال میشود، متن سوال نوشته و مفصل توضیح داده میشود. در صحن شورا سوال یکبار مطرح و خوانده شده است. وقتی میآیند جواب بدهند، دیگر سوالکننده جایی برای پاسخ یا جر و بحث ندارد. قانع شدن و نشدن پیشبینی شده است، ولی هنوز این مسئله مبهم است. ما میخواستیم این را اصلاح کنیم که هنوز این کار انجام نشده است. بنابراین، وقتی سوالکننده دوباره بخواهد سوال کند و صحبت نماید، برایش فرصتی برای وقت اضافه در نظر گرفته نشده است.
چمران گفت: آن روز فرصتی داده شد که اعضای سوالکننده بیش از ۱۰ دقیقه صحبت کنند. قاعدتاً باید رایگیری میشد. بعد از آن اگر بخواهند بگویند که قانع شدهاند یا نه، باید در مورد آن بحث و رایگیری صورت میگرفت. ولی، چون این بحث مطرح نشد، ما هم رایگیری نکردیم.
وی همچنین در ارتباط با مازوتسوزی در تهران تصریح کرد: در تهران مازوتسوزی نداریم. البته در کرج این مسئله وجود داشت که خوشبختانه با تصویب مصوبه جدید دولت، وضعیت در کرج و دیگر مناطق ممکن است بر تهران تاثیر بگذارد. این اقدام خوبی بود که صورت گرفت. آلودگیهای دیگر را به نظر من باید از محیط زیست بپرسید، زیرا جدول طولانیای دارد که شامل عوامل آلاینده و درصد آلودگی آنها است. البته این دادهها تقریبی است، ولی مفصل و شامل بسیاری از آلایندهها است.
رئیس شورای شهر تهران در خصوص عدم حضور نرجس سلیمانی؛ عضو شورای شهر تهران، در طرح سوال از شهردار گفت: این عضو شورا به دلیل بیماری حال مساعدی نداشت و به همین دلیل در جلسه حضور نداشت.
ویدیو:
سرنوشت دختر علوم تحقیقات
در دارالخلافه با بهزاد یعقوبی
مرز حریم خصوصی و عرصه عمومی کجاست؟